Bedrijvencentra Limburg

 

De aandeelhouders van de BEDRIJVENCENTRA LIMBURG NV (BCL), met zetel te Hasselt, zoeken voor de vennootschap een kandidaat-overnemer.

Met de exploitatie van 9 bedrijfsgebouwen stelt BCL maar liefst 11.500 m2 bedrijfsruimte ter beschikking van Limburgse KMO’s. Dit al gedurende 30 jaar, onder leiding van POM Limburg, en gesteund door gespreid aandeelhouderschap van een groep toonaangevende ondernemers uit de regio.

Zowel POM als de overige aandeelhouders vinden nu dat de tijd rijp is om de leiding over deze Bedrijvencentra over te geven aan private investeerders die de centra verder op de noden en uitdagingen van de toekomst zullen voorbereiden.

Zij hebben daarom besloten om hun gezamenlijk aandelenpakket te koop aan te bieden via een georganiseerde aanbieding en biedprocedure.

Geïnteresseerde potentiële investeerders kunnen voor verdere informatie en de verkoopvoorwaarden contact opnemen met de aangestelde coördinator dhr. Luc Miermans:

  • Via e-mail: luc@miermans.be
  • Via telefoon: +32 475 25 16 74
  • Of via het secretariaat van POM Limburg, Kempische Steenweg 303, bus 101, 3500 Hasselt

Een volledige informatieprospectus wordt beschikbaar gehouden.De deadline voor indiening van een schriftelijk bod is 31 mei 2020.